The new way of Networking & Videoconference!

Crovv VideoconferenceCrovv Networking

CROVV De verbinding van mensen overal en op ieder moment.

Crovv Networking is het eerste on- & offline netwerk in Nederland én over de grens. 
De kracht van Crovv is dat leden zowel via een online platform als een maandelijkse bijzondere borrel (een echte experience) elkaar ontmoeten. 
Tijdens de wekelijkse online meeting vertellen de deelnemers kort over hun activiteiten en stellen ze een gerichte zoekvraag. 
Dit gebeurt onder leiding van een voorzitter. De zoekvragen zijn na afloop te vinden op het speciale netwerk platform. 

Maar Crovv doet meer!

Crovv BusinessCrovv Music

Crovv Business biedt bedrijven de mogelijkheid om van een, naar eigen design, “Crovv communicatie platform” gebruik te maken. 

Het eigen online platform biedt de mogelijkheid gemakkelijk met leden van het platform te communiceren via videoconference of live chat, in een veilige en interactieve omgeving. 

Een Crovv Business platform is vrij in te richten en kan zodoende worden gebruikt voor bijvoorbeeld; het verbeteren van de interne communicatie voor grote bedrijven, een lesplatform voor opleidingsinstituten of een community platform. Wij denken graag mee over alle mogelijkheden om uw bedrijfscommunicatie te verbeteren , zowel intern als naar uw klanten.

Crovv Music is een online platform exclusief voor de muziekindustrie. Een plek waar muzikanten, artiesten, producers en andere stakeholders in de muziekindustrie elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Crovv music helpt je de juiste mensen op je juiste plekken te vinden. https://www.crovvmusic.com

Crovv PlatformCrovv Networking Lidmaatschap

Crovv The Network Experience!Crovv Networking Leader Board